От х:

Днес в x:

Класираха най-добре облечените знаменитости

Сп. "Венити феър" представи частично традиционния си списък на най-добре и стилно облечените знаменитости.

Изданието съставя топ листата за 72-ри път. Списъкът за 2011 г. е забележителен с това, че за пръв път в него в качеството си на представител на британското кралско семейство е включена съпругата на принц Уилям - Кейт Мидълтън. Тя дебютира в класацията през 2008 г., но тогава още не е съпруга на принца.

В списъка на "Венити феър" тази година са включени първата дама на САЩ Мишел Обама, съпругата на френския президент Карла Бруни-Саркози, певицата Лейди Гага, актрисите Тилда Суинтън и Кери Мълиган, съпругата на принца на Монако Албер Втори Чарлийн, гръцката принцеса Александра и др.

Президентът на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел за пръв път са в класацията на най-добре облечените двойки. Карла Бруни е включена в списъка за четвърти път, но в него не е попаднал френският президент Саркози. В мъжката част на списъка дебютират актьорът и певец Джъстин Тимбърлейк и носителят на "Оскар" Колин Фърт.

Място в него са намерили пилотът от Формула 1 Дженсън Бътън, принцът на Монако Албер Втори, кралят на Бутан, финансистът Алехандро Санто Доминго, гръцкият корабен магнат Ставрос Ниаркос, ресторантьорът и кулинар Маркус Самуелсън, актьорът Арви Хамър и др. Пълният списък на най-добре и стилно облечените знаменитости ще бъде публикуван в следващия брой на сп. "Венити феър". А предварителният е качен на официалния сайт на изданието.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини