От х:

Днес в x:

Изтекоха снимки на HTC Ignite, Prime и Pyramid

Изглежда HTC подготвят за лансиране цели три нови устройства - снимки на които се появиха в Интернет. Две от тях работят под управлението на операционната система Windows Phone 7 - HTC Ignite и HTC Prime.

Първият от тези модели, ако съдим по изтеклите снимки, представлява тънък сензорен моноблок без клавиатура, наподобяващ на външен вид HTC Mozart. Ignite ще бъде на пазара в средата на тази година, като спецификациите му ще включват 3.7-инчов (кой знае защо, резистивен) сензорен екран с резолюция 480х800 пиксела, процесор с тактова честота 800 MHz, 512MB RAM и 5-мегапикселна камера.

Вторият комуникатор - HTC Prime, ще разполага с практически идентични характеристики, но ще е с различен форм-фактор; вместо моноблок той ще бъде реализиран като слайдер с изтегляема QWERTY клавиатура.

За третото устройство сме ви съобщавали и преди - то носи името HTC Pyramid и е базирано на Android, като източникът парадоксално упоменава версия 3.0 (Honeycomb), макар тя да е създадена за таблети. Може и това да е грешка - ще разберем само след официалния анонс. За HTC Pyramid също е достъпна снимка - на нея личи моноблок със сензорен екран, отново лишен от клавиатура. Спецификациите на този модел включват 4.3-инчов сензорен екран с висока резолюция (960 x 540 пиксела), 8-мегапикселна камера на задния панел и 1.3-мегапикселна фронтална камера. Смартфонът е базиран на мощен 1.2-гигахерцов процесор, а RAM паметта му е 768MB. Според последните слухове, HTC Pyramid ще бъде лансиран в САЩ от оператора T-Mobile, някъде около коледните празници.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини