От х:

Днес в x:

Финалът на Каменица Фен Купа : Дежавю

За втора поредна година отборите на “Слънце“-Хасково и “Бригада“-Димитровград  се срещнаха  на финала на  регионалния турнир по футбол “Каменица Фен купа”. В оспорван мач, завършил при резултат 1: 1 в редовното време и след изпълнение на дузпи, в крайна сметка отборът на “Слънце “ успя да победи  димитровградчани и грабна купата на турнира в Хасково.
Въпреки загубата футболистите на “Бригада “ също продължават напред във финалната фаза, тъй като от тази година регламентът на състезанието предвижда за големия финал през есента да се класират  двата отбора , стигнали до крайната фаза в регионалните турнири .
Освен с  купата на  турнира , отборът на “Слънце “ си тръгна и с индивидуална награда. Тя бе за Иво Конгалов, който бе определен за най-атрактивен състезател.  Конгалов прибра стек с бира. Задната ножица , с която Милен Макаков вкара изравнителния гол за димитровградчани на финала, му донесе  специалния приз за най-красив гол, който в турнира по презумция си върви с голямо количество бира .

За най- добър вратар бе отличен димитровградчанинът Свилен Начев, а  наградата за най- коректен отбор бе присъдена на  “Арда 19-24” от Кърджали.
Със  спечелването на регионалния турнир футболистите от “Слънце “-Хасково имат шанса да повторят  шампионското си представяне от 2006-та година, когато тимът стана  национален шампион на “Каменица Фен купа “.
 

Хасковлии атакуваха по-настойчиво
Нашият вратар след победната дузпа
Последната спасена дузпа
Иво Конгалов взе приза за най-атрактивен играч
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини