От х:

Днес в x:

Пещера кани асеновградчанки с най-палавите пъпчета

Асеновградчанки са красиви жени. Това е, разбира се, е всеизвестен факт и ние не откриваме топлата вода. Дали обаче са и толкова кръшни и пластични, колкото са и чаровни, ще имаме възможност да се убедим съвсем скоро. Всички гъвкави станимаклийки – мераклийки за слава, могат да се явят на кастинг за „Мис Бели денс” 2011, който ще се състои на 17 юни в бутиковия комплекс „Домейн Пещера”. Предварителното пресяване е за всички кандидат-участнички от Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Смолян и от града-домакин Пещера. След кастинга красавиците ще гостуват в Център за деца с увреждания и ще зарадват малчуганите с подаръци и още куп приятни изненади.

Новината в случая е друга. А именно, че “Мис Бели Денс” придобива телевизионно измерение. Едноименното риалити шоу ще се излъчва по NBT между 14 и 15 часа. Всяка стъпка на майсторките на арабските танци ще бъде следена от камери. В продължение на седмица девойките с най-палавите пъпчета в Родопите и Тракия ще доказват как, какво и колко могат да танцуват. Всяка ще има точно 3 мин., за да омагьоса публиката и журито. Името на най-добрата ориенталска танцьорка ще стане известно на 24 юни, за когато е предвиден финалът.

“Мис Бели денс” стартира и националното турне. То започва веднага след обявяването на победителката и ще продължи до 10 август.

Това лято турнето ще бъде обвързано със социални инициативи в полза на хората в неравностойно положение.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини