От х:

Днес в x:

Невероятен Facebook екшън на раздяла

Знаем, че най-голямата социална мрежа в света често се използва от адвокатите на двете страни в бракоразводни дела. Но поредният подобен случай впечатлява със своята абсурдност, пише mashable.com.

Анджела Волкърт, на 29 години, преживява тежък развод. И решава чрез Facebook да разобличи и злепостави съпруга си. Дори да го вкара в затвора. За целта създава фалшив профил под името Джесика Студбейкър – разкрепостена тийнейджърка на 17 години.

С тази самоличност започва кореспонденция с мъжа си – 38-годишния Дейвид. Размяната на съобщенията бързо прераства във виртуален интимен контакт.

Дейвид иска от непълнолетната „Джесика” да избягат заедно след развода му с Анджела. Освен това признава, че е инсталирал GPS-проследяващо устройство на автомобила на жена си. Тези действия сами по себе си са достатъчни за подвеждане под съдебна отговорност. 

Но съпругът не спира дотук. Той е категоричен, че иска Анджела вън от живота му завинаги. Иска да я убие.

Капанът щраква... Но се оказва, че съпругът е усетил измамата и също се е преструвал. И на всичкото отгоре има доказателства за това. Толкова солидни, че е убедил прокуратурата да не взима предвид обвиненията на съпругата му, която скоро ще бъде негова бивша.

Според mashable.com от цялата история изводите са пределно ясни – не набърквайте полицията и съдилищата в личните си драми. И ако сте в процес на развод, по-добре не ползвайте Facebook

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини