От х:

Днес в x:

20 лв. с автобус до Бургас, с 6 лв. отгоре до Варна

Еднопосочните автобусни билети до Бургас струват 20 лв., а до Слънчев бряг, Несебър, Поморие и Ахелой - 22 лева. Превозът до Обзор ще ви излезе 25 лв. и 26 лв. до Варна, Бяла и Старо Оряхово, показа репортерска проверка на "Марица".
От автогара "Юг" тръгват рейсовете на фирма "Медилин" до всички големи градове по родното Черноморие. Компанията предлага и вариант отиване и връщане, при който спестявате 4 лв., ако пътувате до Бургас, Несебър, Слънчев бряг, Поморие и Ахелой, и 6 лв. за останалите дестинации.
От фирмата обещаха до края на месеца или най-късно в началото на юли да осигурят линии и до Китен, Приморско, Ахтопол, Созопол, Царево и Лозенец.
От автогара "Север" пък тръгва автобус на фирма "Юнион-Ивкони" за Бургас и Слънчев бряг. Еднопосочните превози са на цени от 17 и 21 лв., а двупосочните съответно 31 и 40 лева.
Същите бяха цените на автобусните билети до морето и миналата година.
Непроменен остава ценоразписът и на БДЖ, като все още най-евтиният транспорт до Бургас и Варна е железопътният. Бързият влак до тези два града ще ви струва 13.40 и 16.70 лв., а отиване и връщане съответно 21.50 и 26.80 лв. Експресът е с 2-3 лева отгоре.

Източник: в. Марица

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини