От х:

Днес в x:

Бъдещи строители събориха оградата и отлетяха

Рухналата ограда се превърна в атракция за абитуриентите

Абитуриентите на хасковската гимназия по строителство днес напуснаха учебното си заведение с пищно изпращане в двора на школото. „Отлитането“ стана лесно защото снощи около 1.30 след полунощ металната ограда на гимназията бе съборена. Според ръководството на училището „от неизвестни лица“ които не са били разпознати от охраната като възпитаници на ПГДС. Нямало е обаче и как да бъдат разпознати, защото повечето са били с качулки, свидетелстват охранители от фирмата „ВИС“. Според гардовете, час след полунощ група от около 20-на деца са започнали активно да дърпат и бутат металната ограда която рухнала минути по-късно. Част от извършителите предупредили възрастният пазач „да не се меси“. Човекът бил "почти сигурен", че са от общежитието. Не могъл обаче да подаде сигнал до полицията защото в момента нямал мобилен телефон. „Нямаме подаден сигнал за това деяние“ кратко съобщиха и патрулиращите днес край гимназията полицаи. Тоест извършителите не се издирват. Самите възпитаници на строителната гимназия не потвърдиха, но не си и направиха труда да отричат съпричастност на техни съученици. С широка усмивка зрелостници се шегуваха че школото трябва да въведе нова специалност „заварчици“ за бъдещи изпълнение.

Оградата бе поставена наскоро, след като гимназист бе пребит в двора на училището.

Ръководството на ПГДС провежда свое разследване на инцидента.

Иначе Гимназията направи едно от най-добрите изпращания в Хасково. Вокална група, мажоретки и хип хоп /повече хоп/ формация

забавляваха стотиците абитуриенти. Накрая празникът завърши с фойверки и огромна торта. Стегнато, стилно и красиво. Поне що се отнася до момичетата. Като се изключи знаменосецът и две-три момчета заети с официалната част, останалите абитуриенти бяха по дънки и размъкнати тениски. Сигурно подхождаха повече на бирите, които бяха нагънати още от 9 сутринта.

170 дванайсетокласници поеха към бъдещето си днес. 10 пълни отличника и среден успех 5.29 за випуска, бяха отличната визитка за децата. Най-добрите бяха наградени с маркови ръчни часовници гравирани с техните имена. Лауреатите на випуск 2011 бяха Никола Гърков от 12 А клас, Анелия Василева от 12 Б и Анифе Мустафа от 12 Ж клас.

Г.Христов

Кеф....
Вътре бе игриво и красиво

Отлитане
Стилно и красиво за момичетата

...и диво
Да им е сладко
Танци ....
...и хип хоп

Традиционната атака със шампанско
Други повдкараха направо с бира
после на колите към купона
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини