От х:

Днес в x:

Краят на Хари Потър наближава

Изминаха 10 изпълнени с емоции години за кохортата от фенове на Хари Потър. След като победиха хиляди в конкуренцията за ролите на Хари, Рон и Хърмаяни във филмовите адаптации на любимите на мнозина книги, Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт бяха изстреляни от училище право в светлината на прожекторите.

Наближавайки последния филм за Хари и неговите Хогуордски съученици, интересът към поредицата е в зенита си. Поддържан и от излизането на ДВД на "Даровете на смъртта: Първа част", интересът е в най-високата си точка и заради факта, че това е последният път, в който ще видим любимото трио на големия екран. За да поддържат интереса, Уорнър Брос започнаха да пускат снимки и трейлъри за финала. Ако се съди по наскоро излезлия официален такъв, финалът ще бъде грандиозен.

Филмът излиза по кината на 15 юли, включително и в България. Сред коментарите в интернет се четат и доста крайности, тип "Животът ми свършва на 15 юли", което говори, че за голяма част от феновете това не е просто обикновена поредица, пише syfy-bg.com.

Нито Даниел Радклиф, нито Ема Уотсън биха приели да се завърнат за още един филм. "Поредицата има своя великолепен край, който следващи филми просто биха развалили", казват те.

И все пак, наистина засега изглежда, че "Хари Потър: Даровете на смъртта: втора част" ще бъде последният филм. Всяко нещо свършва рано или късно...

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини