От х:

Днес в x:

БМВ помете джип и се заби в ограда

Предницата на БМВ-то е разбита, оградата - също

БМВ се блъсна в джип Мицубиши на кръстовището на ул. „Дунав” и „Св. св. Кирил и Методий” днес минути преди обяд. След удара немското возило се забило в оградата до светофара, а джипът – в ламаринена барака малко по-надолу по улицата към супермаркет „Авеню”. Няма сериозно пострадали при инцидента. 71-годишният шофьор на джипа Господин Стойчев бе откаран в Бърза помощ, а 23-годишният водач на БМВ-то Румен Полянов бе задържан в полицията.

Младият шофьор идвал откъм бул. „Раковски”, а джипът – откъм центъра за кв. „Куба”. Светофарите на това кръстовище от няколко дни не работят и са оставени на жълта мигаща светлина.  С пътни знаци е уредено предимството по ул. „Дунав”, по която се движело БМВ-то. Мощната немска кола е ударила странично джипа, който навлязъл в кръстовището въпреки, че е без предимство. От удара двете коли се завъртели и се забили в страничните постройки. БМВ-то е разрушило тухлената ограда и предницата му е влязла в двора.

При проверката с дрегер уредът отчел, че Румен Полянов е употребил минимално количество алкохол – пробата е на ръба – 0.51 промила. Взета му e кръвна проба, а резултатите от нея ще са окончателни.

Haskovo.net

От удара огромният джип е бил отхвърлен на повече от десетина метра след кръстовището
Шофьорът на джипа Господин Стойчев бе в шок и бе откаран в Бърза помощ
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини