От х:

Днес в x:

Почина лечителката Вера Кочовска

Миналата година през декември месец здравословното състояние на Вера Кочовска се влоши и тя дори предрече своята смърт. Ясновидката е отказала да празнува 65 си рожден ден, защото е знаела, че ще е последен. Кочовска не се е страхувала от смъртта. Тя смята, че лошият дух се преражда отново, за да се усъвършенства, докато на добрия са му нужни няколко години. Гадателката винаги се е чувствала щастлива, когато е била заобиколена от добри хора.

Нейните роднини споделили, че състоянието й последните седмици наистина било изключително тежко и въпреки че по едно време лекарите са смятали, че се е стабилизирала, Вера Кочовска е била на друго мнение.

Вера Кочовска е родена на 27.07.1945г. в Перник, но прекарва живота си в Плевен. Когато баща й умира, майка й я изоставя на гроба му на невръстна възраст и тя постъпва в дома за сираци в Кочериново. Ясновидката придобила своите способности след тежка травма. Тя извличала своята енергия от Мадарския конник, но никога не е пожелала да живее близо до него.

Погребението ще се извърши на 15 февруари(вторник).

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини