От х:

Днес в x:

Появиха се снимки на HTC Thunderbolt 4G

Преди известно време в интернет пространството се заговори за нов модел на HTC, който ще бъде предназначен за американския мобилен оператор Verizon. Името на смартфона се знаеше - HTC Thunderbolt 4G, но липсваше информация за неговите характеристики, както и снимки, които ясно да показват как ще изглежда той. Ето че вчера се появи цяла серия от изображения, благодарение на която сме способни да констатираме очевидното - Thunderbolt сякаш е леко подобрена версия на Desire HD или Evo 4G.

Разбира се, това не е задължително лоша новина. От снимките ясно се вижда, че моделът разполага с фронтална камера за видеотелефония, както и краче за поставяне върху равни повърхности, разположено в задната част на корпуса. Въпреки изобилието от кадри обаче, информацията за спецификациите на Thunderbolt остава все така оскъдна. Гледайки изображенията по-долу, бихме могли да предположим, че смартфонът разполага с 4.3-инчов WVGA сензорен дисплей, 8-мегапикселна камера и процесор с честота над 1GHz. Разбира се, това си остават предимно предположения.

HTC Thunderbolt 4G най-вероятно ще бъде първият LTE смартфон за мобилния оператор Verizon. Очакваме неговия официален анонс на изложението CES 2011, което стартира следващата седмица.
Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини