От х:

Днес в x:

Въртят се на Ханчето,катастрофират на "Драгоман". Снегорините с вдигнати гребла

Снегорини преминават с вдигнати гребла по пътя за Кенана. Все още личи че има път

Само за първите часове на деня са регистрирани 3-4 завъртания на автомобили в района на Ханчето по пряката отсечка към Е-80 информират от КАТ. За щастие не се е стигнало до катастрофи, успокоиха от полицията. Проверка на Haskovo.net показа, че отсечката от бившия комплекс Романтика до Ханчето въобще не е чистен. В добавка към пропаданията на цели участъци от пътното платно, пътят става високорисков за моторни превозни средства, предупреждават специалисти. Въпреки това тирове и автомобили преминават през участъка за да минат напреки през хасково. Целта е да се избегнат задръстванията по кръстовищата, обясниха шофьори.

Верижна катастрофа с участието на поне 4 автомобила е станала на улица Драгоман тази сутрин, сигнализира таксиметров шофьор. Според него, въпреки почти централното местоположение на улицата, там не е било чистено.

Снегорини са минали по повечето улици в областния град. Както е видно и от снимките обаче, снегът е по-скоро затъпкан, но не и почистен. Интересен феномен се наблюдаваше около обяд. Поне три снегопочистващи машини преминаваха през очевидно неизчистени участъци с вдигнати гребла.

Само до 11 часа днес падналите валежи в хасковско възлизат на 12 сантиметра, информират от местната синоптична станция. Ще вали до утре сутринта, когато най-сетне се очаква валежите да спрат.

Г.Христов

От бившата партийна вила към Ханчето обаче, пътят вече изчезва под снега
Въпреки това колона автомобили и тирове пресичат напряко оттам
В центърът се чисти
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини