От х:

Днес в x:

Писма до Дядо Коледа: Интерактивна котка и iPhone

Интерактивното коте

Писмо с молба за интерактивна котка като подарък за Коледа, потресе хасковски родител решил да „полюбопитства“ какво си пожелала дъщеря му от Дядо Коледа. Потресът идвал всъщност от цената-166 лв. В справката по интернет е указано, че интерактивната котка се гушка и мърка досущ като истинското. Като го потупаш по гръбчето и го прегръщаш, започва да се гали и да се търкаля по гръб. Котето се „мие“ точно като истинският си еквивалент. Движенията били пълна имитация на истинското коте. Разликата с животното е че не яде, не прави аки, нито пуска козина напролет. Тези предимства обаче бледнеят пред цената, „скромните“ 166 лв, без доставката.

Родителите на момиченцето обаче са в страхотна дилема. Желанието е документирано с писмо, което чака отговор. Тъй като семейното тяло не ще и да чуе за истинска котка, май интерактивното копие ще бъде взето.

Желанието е документирано
Другото преобладаващо желание iPhone

Таткото стана още по-склонен на инвестицията след като чу оплакването на друг родител. Неговия първолак си пожелал iPhone. След дълго ровичкане в нет-а се разбрало че най-евтино iPhone може да се намери за 250 долара. Иначе нормално-за 400-500 лв без особени екстри. Децата обаче искали директна връзка с интернет, дори като са далеч от PC-то в къщи.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини