От х:

Днес в x:

Неизвестен телефон на HTC се появи в мрежата

Първи снимки на все още необявен Android смартфон на HTC се появиха в интернет. Сайтът Android Central публикува ревю на модела HTC Merge, известен още като Lexikon.

Този тънък и стилен апарат има шансове да се наложи като един от най-добрите смартфони с операционна система Android, отбелязват авторите на публикацията.

Merge разполага с подвижна QWERTY клавиатура, поддържа CDMA и GSM и има отделен слот за SIM карти. Прототипът на устройството работи с версия Android 2.2, а търсачката по подразбиране е Microsoft Bing.

Смартфонът предоставя 3,7-инчов дисплей Super LCD и 5-мегапикселова камера с възможност за снимане на HD-видео. Merge разчита на процесор с тактова честота 800 MGz и включва 1,3 GB вградена памет. На разположение на потребителя са също 363 MB оперативна памет, слотове microSD и microUSB.

Все още няма информация за датата на пускане и цената на HTC Merge. Възможно е устройството да излезе на пазара и с по-различни характеристики от описаните в Android Central. Моделът ще се продава от оператора Verizon.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини