От х:

Днес в x:

Хасково се мобилизира в помощ на Ирина

Още една кутия за дарения поставиха Весела Димова и Мария Йорданова в центъра на Хасково. С разрешението на Общината двете приятелки на Ирина Мишонова продължават набирането на средства за лечението и.

Към тях са се присъединили още приятели - Тина Ангелова, Димитър Николов, Тодор Кирилов. В края на месеца ще стане ясно какъв е резултатът от усилията им. Тогава ще бъдат отворени кутиите, които младежите поставят навсякъде, където им разрешат. Току що са получили съгласие от Техномаркет. Започнали са в началото на месеца и вече имат поставени кутии в двата магазина Килера – срещу Лебеда и до 21 век, в кафе Лидо, в студиото за красота зад Скрийм, в ресторанта на Тенискортовете, до басейна във Фантазия в сладкарница Неделя, в Универсалния магазин, във фризьорски салон Марчела до градината по изкуства, в бебешкия магазин до ОУ Любен Каравелов. 

Без колебание даваме местоположението на кутиите, които знаем. Идеята е да не остане хасковлия, който да не е разбрал, че животът на Ирина струва 2-3 хиляди месечно. Не се знае кога тя ще излезе от комата и колко ще продължи възстановяването и – година, две или повече. Знае се, че за будна кома няма клинична пътека и пари от Здравната каса за лечението и няма да има. И така излиза, че въпросът е дали това, което България не може да стори, можем ли да го сторим ние.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини