От х:

Днес в x:

Приятна диета за плосък корем

Целта на тази диета е да направите корема си плосък и стегнат. Той трябва да изглежда по един и същи начин, когато седите и когато лежите по гръб.

На първо място, препоръчваме ви да изключите или да намалите консумацията на сол, от която коремът буквално „расте”. Същото правило важи и за белия хляб, бисквитите r пържените тестени храни. Старайте се да се храните редовно, като не преяждате. В ежедневното ви меню трябва да присъстват достатъчно портокали, лимонов сок и зелена салата. Пийте по-малко кафе и повече вода. 

Примерни закуски (изберете един от вариантите): 

а) чаша нискомаслено кисело мляко и един портокал;

б) едно бъркано яйце и два сухара.

Обяд: 250 грама пилешко месо или риба в комбинация с голяма порция мешана селата.

Вечеря: Един бифтек, приготвен на грил, 75 грама варен фасул и един портокал.

Забележка: Можете да разменяте местата на менютата за обяд и вечеря.

Задължително правете малки закуски през деня. За всеки ден по две. Можете да си вземете малък шоколадов десерт (равен по калории на 1 ред от блокче шоколад) или порция постна супа.

Ефектът от диетата ще бъде допълнително стимулиран, ако отделите време и за малко упражнения. Седнете на стол, изправете гърба, колената са сгънати в коленете под прав ъгъл, а стъпала са притиснати към пода. Изтегнете ръце напред, отпуснете брадичката, издишайте, напрегнете мускулите на корема и бавно се наклонете към пода. Вдишайте и издишайте, като се връщате в изходна позиция. Повторете упражнението 5 пъти, като постепенно увеличавате бройката през следващите дни.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини