От х:

Днес в x:

Най-млада и най-богата

Миналата година беше голяма за Ема Уотсън. Тя отбеляза последния си рожден ден като тийнейджър, започна висшето си образование и стана най-добре платената актриса в Холивуд.

Актрисата от "Хари Потър", която е на 19 години, е спечелила през 2009 година повече от звезди като Камерън Диас, Анджелина Джоли и Сара Джесика Паркър.

Нейните приходи се изчисляват на повече от 32 млн. долара в класацията на 40-те най-добре платени личности в Холивуд, подготвена от списание Vanity Fair.

Тя е на 14-то място в класацията и е най-младата от всички участници в нея.

Според списанието, нейният хонорар за участието в последните две финални серии на "Хари Потър" е бил по 16 млн. долара за всяка от тях.

Нейният колега от филма Даниел Радклиф се е представил още по-добре и е на шесто място с 40 млн. долара.

Невероятно е, че 20-годишният младеж е най-добре платеният актьор в списъка, в който първите пет места са заети от режисьори.

Радклиф е спечелил парите си не само от филма, но и от продажбата на сувенири, свързани с "Хари Потър".

Младият актьор, който е използвал парите си, за да закупи имоти във Великобритания и САЩ, е спечелил повече от Джони Деп и Робърт Де Ниро.

Начело на списъка обаче е режисьорът Майкъл Бей, който е създател на филма Transformers. Неговите приходи са над 140 млн. долара. Втори е Стивън Спилбърг с 90 млн. долара.

Режисьорът на "Аватар" Джеймс Камерън е трети с повече от 50 млн. долара.

Източник: kafene.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини