От х:

Днес в x:

Турско семейство преобърна хасковлия край Клокотница

Най чудното при вида на Тойотата бе, че няма жертви

Тричленно турско семейство, се заби почти челно с автомобила си Ауди A 6, в Тойота Раф на хасковлия, на няколко километра от село Клокотница. Водачът на Тойотата е със счупен крак и е настанен в хасковската болница без опасност за живота. Никой в аудито не е пострадал сериозно. Частите на японската кола бяха пръснати 100 метра по платното, а самото возило обърнато по покрив. Аудито, финиширало след сблъсъка в крайпътна нива, е смачкано отпред и откъм страната на шофьора.  

Според версията на турския водач, 21 годишния Сали Чакър, той шофирал с умерената скорост от 80-90 км в час. На полегатото изкачване към Клокотница, срещу него с висока скорост излиза Тойотата която в този момент извършвала изпреварване. Младежът не помни нищо от удара, само спирането в стърнището. Видимо шокиран, той разказа на объркан английски че е току що отбил военната си служба и търсил работа в Австрия. Такава открил чак през януари. Затова се прибирал с родителите си за Турция. Сменил баща си зад волана наскоро и карал „внимателно“.

Версията му предизвика съмнение в полицията. Според униформените сблъсъкът е станал изцяло в дясното платно, което е в посока Пловдив. Това е платното в което се е движел хасковлията. Това предполага вероятно навлизане на турчина в насрещното, а не обратното, предположиха катаджиите. Предстои взимането на кръвни проби за алкохол. Разследването продължава.

Г.Христов

Аудито бе пострадало далеч по слабо
Турския шофьор Сали Чакър/вляво/
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини