От х:

Днес в x:

Проверите дали личните ви данни са изтекли /линк/, приходната агенция тепърва изготвя приложение за целта

Приходната агенция ще пусне справка за проверка на изтекли данни

Комисията за защита на личните данни ще започне производство в Националната агенция за приходите, след като беше уведомена от приходната агенция за нарушение на сигурността на личните данни.

От НАП са декларирали готовността си да съдействат изцяло на КЗЛД за изясняване на всички обстоятелства на среща на ръководствата на двете ведомства.

На срещата са били дискутирани още следващите стъпки, които трябва да предприеме приходната агенция, като е било съобщено, че скоро НАП ще подготви и пусне в сайта си приложение, чрез което гражданите да проверят дали техни лични данни са станали публично достояние.

Междувременно, докато НАП тепърва ще изготвя приложение за справка дали дадено лице има изтичане на лични данни, в сайта Биволъ вече има специална платформа, която за секунди дава отговор само с въвеждане на ЕГН.

Ето тук може да проверите: https://minfinleaks.herokuapp.com/?fbclid=IwAR0S496Q94yTfMsIjNefQ8spisXgBWHptcLM1ZcatwV4yEgGFZ0jTotkyzA

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    Марто
    1 0
    18:03, 19 юли 2019
    Ако някой се довери да си въведе своето ЕГН в приложение, подготвено от измамниците от Биволъ – трябва да е наясно, че с това ЕГН, „журналистите“ от Биволъ могат да направят каквото си поискат и това да е поредния начин, с който да събират информация! Кои са Биволъ, за да знаят дали твоите данни са изтекли или не са? Откъде имат тази информация.
Последни новини