От х:

Днес в x:

Арестуваха рапъра R. Kelly за детска порнография

Рапърът R. Kelly (псевдоним на Роберт Силвестър Кели) е арестуван в Чикаго поради обвинение в сексуални престъпления, съобщи "New York Times".

Според изявление на помощник-прокурора на Северния окръг на американския щат Илинойс Джоузеф Фицпатрик музикантът е обвинен в 13 престъпления, сред които заснемане на детска порнография, развращаване на непълнолетни, сексуални посегателства, както и възпрепятстване на разследването.

Представители на правоохранителните органи са заявили още, че по-нататък делото срещу Кели ще бъде гледано в Ню Йорк. Изпълнителят може да влезе в затвора за срок от 6 до 30 години. 

През май тази година срещу рапъра бяха повдигнати 21 обвинения в сексуално насилие. През пролетта на 2018 г. една от бившите му приятелки разказа публично, че R. Kelly има специална секс тъмница за 14-годишни момичета, които нарича свои "питомки".

Подобни обвинения срещу звездата съвсем не са нови. Още през 2002 г. в мрежата се появи видеозапис, на който се вижда как R. Kelly уринира върху лицето на 14-годишно момиче. Тогава той беше обвинен, че създава порнографско съдържание с участие на деца, но по-късно беше признат за невинен. След този случай още едно непълнолетно момиче обяви, че е забременяло от рапъра и е било принудено от него да абортира.

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини