От х:

Днес в x:

Където мафията си има правителство - американски филм за България (трейлър)

Изображение 1 от 2

    "Сенките на София" е името на нов американски документален филм на режисьора Кевин Буут, който се разпространява онлайн.

    На постера на новата лента върху т. нар. триъгълник на властта са сложени изображенията на ДПС депутата Делян Пеевски, на действащия премиер Бойко Борисов и на руския президент Владимир Путин, гушнал кученцето, което нашият премиер му подари преди години. Надписът отдолу гласи: "В България мафията си има... правителство". 

    Според авторите на филма у нас се е появила нов тип студена война, а страната ни е избрана, защото е бивш съветски сателит, където се смята, че руският КГБ е внедрил своя управляваща мафия.

    Във филма участват активистките от "Пуси Райът", бившия правосъден министър и прокурор от Румъния Моника Маковей, бившият премиер Симеон Сакскобургготски, банкерът беглец Цветан Василев, журналистът от "Биволь" Асен Йорданов и други.

    Източник: epicenter.bg

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ив
      Иванов
      4 0
      12:30, 15 юли 2019
      Интересно защо т.нар. журналист Асен Йорданов от сайта за медиен рекет „Биволъ“ не е споделил с братята американци, че освен Делян Пеевски в България има и друга мафия, която се върти около кръга „Капитал“ на Иво Прокопиев? Ако е търсил обективност е трябвало да спомене и този факт, но той явно не го е направил... Защо ли?
    Последни новини