От х:

Днес в x:

150 пейки подари на жителите на община Джебел предприемач от Църквица /снимки/

Изображение 1 от 5

    150 пейки подари на жителите на община Джебел предприемач,родом  от село Църквица. Известният бизнесмен и общественик Сабахаттин Гьокче е закупил с лични средства пейките и ги е предоставил на своите земляци. През последните месеци те са разположени в кварталите на общинския център Джебел и в оживените центрове на селата. Сабахаттин Гьокче посочи, че благодарните му земляци са поискали още 30 пейки и той в най-скоро време ще ги достави и монтира.

     От дарението се възползват всички-и млади и стари. Най-често обаче на седянка се събират възрастните жени. Те прекарват дълги часове в раздумка.

     Ще припомним, че това не е първата благотворителна инициатива на предприемача Сабахаттин Гьокче. Той ремонтира основно водопроводът за с.Мишевско, организира и спонсорира кърпене на пътища, участва в реновирането на джамията и църквата в Джебел и мюсюлмански храмове в малките населени места на общината.

       Хората от община Джебел са скромни и трудолюбиви. Те не искат много , освен малко внимание, дребни , но важни за тях жестове,подчерта Сабахаттин Гьокче.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ян
      Яна Йоргачкова
      7 0
      06:59, 8 юли 2019
      Лоздравления Себахатин! Ръка която дарява не обеднява!
    Последни новини