От х:

Днес в x:

Лиъм Хемсуърт в екшъна „Killerman“ (трейлър)

По-рано тази година излезе романтичната комедия „Isn’t It Romantic“, в която Лиъм Хемсуърт бе мъжът мечта за Ребел Уилсън. Сега обаче ни предстои да го видим в коренно различна светлина в убийствения екшън „Killerman“, чийто трейлър е вече готов.

Хемсуърт и звездата от романтичния хит „Бруклин“ Емори Коен са в ролите на две лоши момчета, които трябва да намерят изход от една заплетена ситуация. Те трябва да докажат, че все още ги бива или трябва поне да се опитат да оцелеят.

Перачът на пари от Ню Йорк Мо Даймънд (Хемсуърт) се опитва да открие отговори на много въпроси, след като идва в съзнание, без да има никакви спомени какво му се е случило. Той разполага с милиони долари и наркотици, а по петите му са корумпирани ченгета, които са готови да го очистят. В трейлъра виждаме и неговия партньор Скънк (Коен), който се опитва да му припомни какво се е случило преди автомобилната катастрофа, причинила амнезията му. Но осъзнава най-важното – че трябва да бяга, за да оцелее.

Сценарист и режисьор на филма е Малик Бейдър, а в останалите роли са Даян Гереро („Оранжевото е новото черно“) и Сураж Шарма („Животът на Пи“).  „Killerman“ ще има своята премиера по време на кино фестивала Фантазия през следващия месец, а по кината го очакваме от 20 август.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини