От х:

Днес в x:

Полицейско присъствие след масов бой в Старосел

Шестима са пострадали при масов бой в хисарското село Старосел. Сигналът за възникналото напрежение е подаден в 3 часа тази сутрин в местното РУП, информираха от ОД на МВР - Пловдив.

Към мястото бил насочен екип от полицаи, който предприел действия за прекратяване на физическата саморазправа. При последвалата проверка е установено, че от 21 часа предната вечер започнало голямо семейно тържество, към което се присъединили няколко мъже от друга фамилия. Конфликтът между тях е възникнал след употреба на голямо количество алкохол.

В резултат на сбиването са нанесени материални щети по къщата. Медицинска помощ е оказана на ползвателите й, 62-годишни мъж и жена, и на техен 26-годишен родственик. С наранявания са и тримата инициатори, на 23, 26 и 32 години, които са задържани с полицейска заповед. По случая е образувано досъдебно производство и процесуално-следствените действия продължават под наблюдение на районната прокуратура. Обстановката в селото е спокойна, осигурено е полицейско присъствие до пълното възстановяване на обществения ред.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини