От х:

Днес в x:

Акция на МВР: Спипаха 11 шофьори с алкохол и трима дрогирани

11 водачи, употребили алкохол са установени при проведената през изминалата седмица операция по "Тиспол", съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

По време на акцията, полицаите проверяваха водачите за употреба на алкохол, наркотични вещества и техните аналози. Униформените следиха и за валидна застраховка „Гражданска отговорност“, невръчени електронни фишове и неплатени глоби по Закона за движение по пътищата.

През седмицата 3-9 юни, на територията на Хасковска област, униформените полицаи са проверили 794 водачи. От тях 11 са хванати да шофират с алкохол, а трима – след употреба на дрога. Двама шофьори са управлявали моторно превозно средство без задължителната застраховка "Гражданска отговорност", а на 10 са отнети шофьорските книжки заради неплатени глоби. На 27 пътници в автомобили и 125 водачи са връчени електронни фишове.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ме
    Местен
    21 -7
    12:24, 11 юни 2019
    Еничари с малки пи*ки. Това сте. Платил си си глобата - после системата не е наред (ако не си запазил бележката - к*р бате) и ти взимат книжката може и номерата някой път.
    По безполезни сте и от националния отбор по футбол.
    • +-
      +-
      11 -7
      15:11, 11 юни 2019
      Що не пробваш да нямаш нарушения и съответно глоби, вместо да се оплакваш.
      Отделно, че не е тук мястото за жалби от зле работещата система за отчитане на платени глоби в МВР.
      Напиши до министъра, до омбудсмана, срещни се с депутат от твоя район, предяви иск в съда. Нали си с голяма пи*ка и си смел.
    • Ме
      Местен
      3 -1
      19:48, 11 юни 2019
      Колкото жалби съм подал, до толкова не можеш да броиш. Ти само 1 ако беше подал щеше да знаеш за какво става въпрос.
  • 2
    Само до комарджийниците в гр. Хасково да застанат на вечер ще хващат по 111 водачи превишили в пъти разрешените промили алкохол в кръвта. Горе-долу и по толкова дрогирани ще хващат, а и някой издирван бандит може да се закачи в мрежата им. Но кой да го направи. Иска се акъл и поне завършен 12 клас от някой от началниците им.
Последни новини