От х:

Днес в x:

Завардиха шосетата в Кирковско, полицията залови дрогиран зад волана

99 моторни превозни средства и 104 лица са били проверени на територията на РУ-Кирково от 3 юни до 9 юни в специализирана операция за подобряване на обстановката по безопасно движение, контрол на водачите за употреба на алкохол и наркотици, наличие на задължителна застраховка „Гражданска отговорност“. Полицейските служители са констатирали 29 нарушения на ЗДвП, за които са съставени 5 акта и 24 фиша.

 При движение с несъобразена скорост 20-годишен водач на лек автомобил „Ауди“ изгубил контрол над управлението в района на село Стремци и се блъснал в мантинела. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на наркотично вещество. Около 12,30 часа вчера на бул. „Христо Ботев“ в областния град за проверка бил спрян лек автомобил „Ауди“ с 23-годишен водач. Тестът за наркотици на шофьора отчел положителен резултат за канабис. Издаден е талон за медицинско изследване, но е отказана кръвна проба. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини