От х:

Днес в x:

Съчетание с топки донесе златен медал за ансамбъла на „Аида”

Изображение 1 от 3

    Ансамбълът на девойките старша възраст на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида” спечели златния медал за съчетанието си с топки в 17-то издание на международния турнир „Impala cup" в Стара Загора.

    В силното състезание участваха и гимнастичките на СК"Афродита"-Димитровград. И на двата клуба президент и старши треньор е Яна Михайлова.

    Ансамбълът на родените през 2011 година от „Аида” се  класира на 3-то място и взе бронзови медали. За  тях това беше първо състезание в този състав, но треньорите им дават отлична оценка за представянето, съдиите –също оцениха качествата им.

    Ансамбълът на хасковлийки при девойки младша възраст беше също на крачка от медала на обръчи, момичетата останаха четвърти. Ансамбълът девойки младша възраст до 10 години се класира на  6-то място.

    Състезателките на СК "Афродита" –ансамбъл ДСВ с топки взеха сребърни медали. Ансамбълът на родените през 2013 г.е със сребро, а на родените през 2012 г. беше присъден бронзов медал.  И за двата малки ансамбъла това е второ участие, но резултатите им са повече от красноречиви за положения труд и тяхното желание ни мотивира да работим още повече с тях и занапред, оцени играта им Яна Михайлова.

    В индивидуалната надпревара Деница Анева  от „Аида”е шампионка на въже при  родените през 2009 година. Тя завоюва и  3-то място и бронзов медал в категорията “без уред”. Съотборничката й Наталия Митева е на  2-ро място на въже  и силна оценка на съдиите на „без уред”, Василена Петрова от „Аида” е трета на въже.

    Роси Петрова получи  силна оценка на съдиите на „без уред”, тя остана на пето в надпреварата на  въже.

    Haskovo.net

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини