От х:

Днес в x:

Търсят фирма за ремонт на три училищни площадки в Хасково за 446 250 лева

Община Хасково обяви обществена поръчка за ремонт на спортни площадки на три училища на обща стойност 446 250 лева, съобщиха от кметството. Тя е разделена на три обособени позиции. Предвидени за ремонт са игрищата на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“, ОУ „Христо Смирненски“ и СУ „Васил Левски“.
Максималната стойност на обществената поръчка по обособена позиция №1 - „Ремонт и реконструкция на съществуваща спортна площадка за футбол и баскетбол в двора на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ не може да надвишава 161 875,00 лв.
Максималната стойност на обществената поръчка по обособена позиция №2 - „Ремонт и реконструкция на съществуваща спортна площадка за волейбол и баскетбол в двора на ОУ „Христо Смирненски“, гр. Хасково“ не може да надвишава 161 875,00 лв.
Максималната стойност на обществената поръчка по обособена позиция №3 - „Ремонт и реконструкция на дворно пространство на СУ „Васил Левски“, гр. Хасково“ не може да надвишава 122 500,00 лв
Източникът на финансиране по настоящата обществена поръчка са собствени средства на Община Хасково.
Общият срок за изпълнение е между 70 и 90 календарни дни, без да се включва времето за оценка на инвестиционните проекти до влизането в сила на разрешението за строеж.
Срокът за подаване на оферти от участниците в обществената поръчка е 24 юни 2019 година.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    123
    2 0
    21:14, 4 юни 2019
    Освен училище Васил Левски другите две училища няман нужда от ремонт. Кой решава кое училище има нужда от ремонт? Например площадката на училище Паисий е в такова окаяно състояние хората се мъчат да го поддържат , но не става. Направете нещо и за училищата който не са в центъра на града.

Видеа по темата

Последни новини