От х:

Днес в x:

29 °C

Търсят фирма за ремонт на три училищни площадки в Хасково за 446 250 лева

Община Хасково обяви обществена поръчка за ремонт на спортни площадки на три училища на обща стойност 446 250 лева, съобщиха от кметството. Тя е разделена на три обособени позиции. Предвидени за ремонт са игрищата на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“, ОУ „Христо Смирненски“ и СУ „Васил Левски“.
Максималната стойност на обществената поръчка по обособена позиция №1 - „Ремонт и реконструкция на съществуваща спортна площадка за футбол и баскетбол в двора на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ не може да надвишава 161 875,00 лв.
Максималната стойност на обществената поръчка по обособена позиция №2 - „Ремонт и реконструкция на съществуваща спортна площадка за волейбол и баскетбол в двора на ОУ „Христо Смирненски“, гр. Хасково“ не може да надвишава 161 875,00 лв.
Максималната стойност на обществената поръчка по обособена позиция №3 - „Ремонт и реконструкция на дворно пространство на СУ „Васил Левски“, гр. Хасково“ не може да надвишава 122 500,00 лв
Източникът на финансиране по настоящата обществена поръчка са собствени средства на Община Хасково.
Общият срок за изпълнение е между 70 и 90 календарни дни, без да се включва времето за оценка на инвестиционните проекти до влизането в сила на разрешението за строеж.
Срокът за подаване на оферти от участниците в обществената поръчка е 24 юни 2019 година.

Haskovo.net


1 коментар

 • 1
  12
  123
  2 0
  21:14, 4-06-2019
  Освен училище Васил Левски другите две училища няман нужда от ремонт. Кой решава кое училище има нужда от ремонт? Например площадката на училище Паисий е в такова окаяно състояние хората се мъчат да го поддържат , но не става. Направете нещо и за училищата който не са в центъра на града.


Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Haskovo.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Видеа по темата

Хороскоп за 25.06.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини