От х:

Днес в x:

Четирима пострадаха при катастрофа между автобус и кола (обновена)

Автобус и лек автомобил Фолксваген Голф катастрофираха край стамболовското село Долно Ботево. Инцидентът е станал около 16 часа днес.

Пострадали са четирима души, пътуващи в 20-местния автобус по линията от Хасково за Долно Черковище.

На мястото са били изпратени медицински екипи, както и полицаи за изясняване причината за катастрофата, съобщиха от Областната дирекция на МВР. По първоначални данни водачът на колата е навлязъл частично в насрещното платно и се е блъснал почти челно в автобуса.

По-късно стана ясно, че са ранени две момичета на 14 и 16 години. Те са с леки контузии на лицата. Оставени са за наблюдение в хасковската болница. Пострадала и жена на 42 години от Харманли. Тя е с черепно-мозъчна травма, без опасност за живота. Настанена е за наблюдение в Неврохирургичното отделение на МБАЛ-Хасково. Пострадал е и шофьорът на автобуса, който е бил изпратен за консултация с ортопед, тъй като има порезни рани.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Бо
    Боса
    33 -10
    18:18, 31 май 2019
    Ако е на Арда тур автобуса сигурно пак шофьора е някой безсмъртен даалия
  • 2
    Бо
    Боса
    24 -10
    18:32, 31 май 2019
    Само да добавя че крайно време е да им намалят девиците дето ги чакат в рая че каквитот са амдертьове това много ги съблазнява.
    • 🇧🇬
      🇧🇬
      11 -7
      21:26, 31 май 2019
      Всъщност, превода на Корана бил сгрешен... Не били 72 девици, очакващи праведните мюсюлмани, както се смята, а била една 72 годишна девица.
  • 3
    Бо
    Боса
    8 -3
    21:32, 31 май 2019
    Ами да тая префтасала хавъска не се струва толкова илетене.
  • 4
    Ди
    димов
    2 -1
    09:13, 1 юни 2019
    С офийският апелативен съд (САС) потвърди 4-годишната ефективна присъда по делото срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за отказаните СРС-та.

    С нея на първа инстанция Цветанов бе признат за виновен от Софийския градски съд (СГС) по обвинение за неизпълнение на служебни задължения с цел осуетяване на наказателно преследване срещу три лица и получи 4 години лишаване от свобода при първоначален „общ“ режим, както и забрана за заемане на длъжност в държавната администрация за срок от 5 години, завяват от съда.

    Тричленният съдебен състав, с председател Спас Иванчев и членове Елена Каракашева и Петър Михайлов намира за правилна и законосъобразна присъдата, постановена от СГС.
  • 5
    Tu
    Turcin
    2 -8
    09:44, 1 юни 2019
    Българите прост народ много прост Виж коментара
Последни новини