От х:

Днес в x:

Ардино изпрати абитуриентите си от Випуск 2019

За поредна година, сред пищни тоалети и прически, с усмивки и сълзи, ардинчани изпратиха своите абитуриенти. Красивите младежи от СУ „Васил Левски“ се сбогуваха с училището и прекрачиха прага на живота по пътя към зрелостта. В този тържествен момент с тях бяха техните близки, приятели, класни ръководители и учители.Многократно отброяваха от 1 до 12, преди да поемат по вълните на океана, наречен живот. Директорът Аника Петрова не скри голямото си вълнение от раздялата с поредния випуск. Тя плисна менче с вода за здраве и късмет, преди абитуриентите да излязат от сградата на учебното заведение и им пожела попътен вятър.
Класните ръководител на зрелостниците Минка Митева и Азис Мурад с нескрита тъга от поредната раздяла, пожелаха на своите ученици да бъдат борбени и уверени в себе си.
По отколешна традиция випускниците в Ардино се изпращат на градския площад. Зрелостниците, водени от мажоретниясъстав към училищетo с ръководител Атие Шакирова, дефилираха пред близки, родители и приятели в своята първа звездна вечер. Цветя, сълзи и много снимки за спомен от тази незабравима за мнозина абитуриентска фиеста бяха основните моменти от празника.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини