От х:

Днес в x:

Трафикант налетя да бие митничар на Капитан Андреево

52-годишен мъж е задържан за нанасяне на лека телесна повреда на митничар, съобщиха от прокуратурата. По случая е образувано бързо производство под наблюдението на Районна прокуратура-Свиленград.

До момента е установено, че на 19 май 2019 г., 52-годишният Б.Г. влязъл пеш от Турция в България. На граничния пункт Капитан Андреево първоначално преминал през паспортен контрол, след което се опитал да избегне митническа проверка и да напусне пункта. Той бил спрян от митнически служител, който поискал да извърши проверка. 52-годишният мъж започнал да го обижда и го ударил два пъти по главата. Впоследствие е извършена проверка на Б.Г. и у него са открити 47 кутии цигари без бандерол, облепени около краката му.

На пострадалия служител е издаден медицински документ за причинена лека телесна повреда. Б.Г. е бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Под ръководството на Районна прокуратура-Свиленград се извършват активни действия по разследването, като предстои Б.Г. да бъде привлечен като обвиняем.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ни
    Николай авто борса
    5 -1
    12:32, 22 май 2019
    Всички митничари са корумпирани за пари ще продадат даже и жените си не работят и нарочно чакат да станат опашки от коли а те си седят и си пушат цигарите и кафенцето.Затова ли са ги сложили там мислят че са незаменими и са хванали Господ за уйа целият персонал е за смяна без компромиси некадърници са всички
Последни новини