От х:

Днес в x:

Сблъсък на вселени: създателите на "Игра на тронове" правят "Междузвездни войни"

До финала на „Игра на тронове“  остава само един епизод и създателите на хита на НВО са готови да започнат нов проект с още по-големи амбиции - „Междузвездни войни“. Шефът на Disney Боб Айгер потвърди, че Дейвид Беньоф и Ди Би Уайс вече са сключили договор за създаването на филм във вселената на „Междузвездни войни“.

Миналата седмица Disney обяви новия си календар, в който са заложени три филма от поредицата „Междузвездни войни“ – отвъд предвидения за тази година The Rise of Skywalker – които ще излязат през 2022 г., 2024 г. и 2026 г. Уайс и Беньоф ще бъдат сценаристи и продуценти на няколко филма от „Междузвездни войни“, които са различни от планираната трилогия от режисьора на „Последният джедай“ Райън Джонсън.

Според Айгър, три годишната пауза между Епизод IX и първият филм на Уайс и Беньоф се налага, за да може продукцията да стане максимално добра.

Междувременно, гладът ви за космически приключения трябва да бъде заситен от няколко „Междузвездни войни“ сериала, които ще се завъртят по предстоящата стрийминг платформа Disney+.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини