От х:

Днес в x:

Разследващ журналист в неизвестност вдигна на крак полицията

Разследващият журналист от Червен бряг Христо Гешов вдигна на крак полицията, след като първо беше обявен за национало издирване, а няколко часа по-късно се появи в отстоящия на около 70 км град Монтана.

Всичко започна вчера вечерта, когато изданието "Биволъ" съобщи на страницата си във Фейсбук, че Христо Гешов е в неизвестност.

"След серия негови разследвания, довели до арест и обвинения срещу кмета на Червен Бряг, Христо беше нападнат и пребит пред дома си, поради което живееше под полицейска защита", гласи съобщението.

След това е уточнено, че заради работата си е бил очернен, като това го е притеснило психически.

"По наша информация Христо е преживял много тежко тези клевети. Заблудил е полицая, зачислен за защитата му и е изчезнал по собствено желание. Възможно е да е напуснал страната. Или по-лошо... Молим, ако някой има информация за местонахождението му да сигнализира на МВР", добавят от "Биволъ".

Тази сутрин стана ясно, че с Гешов не се е случило най-лошото. По информация от главния редактор на врачанското издание "Зов Нюз", за което журналистът работи, той е открит, като в момента дава показания в полицията в Монтана

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини