От х:

Днес в x:

В Царската гимназия връчиха две награди „Достоен Асеновец“

    Иван Иванов и Даниела Йорданова от 12 „Б“ клас са носителите тази година на наградите „Достоен Асеновец“, с които традиционно се отличават учениците от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ“ за издигане имиджа на училището и професионални постижения. Почетните звания двамата зрелостници получиха днес по време на официалната церемония по изпращането на Випуск 2019.

    С грамоти бяха отличени и шампионите от тазгодишното национално ученическо състезание „Горски многобой“, на което Хасковската гимназия беше домакин. С отличното си представяне Даниел Танев, Серкан Сюлейман и Хайретин Мехмед от 12 „Б“ оставиха златните медали в Хасково.

    В празничния ден грамоти получиха и участниците в тима, представил гимназията Националното състезание "Стилни мебели и дърворезба".

    Джансу Юсеин, Ростислава Стоянова и Хубен Колев от 12 „В“ клас се класираха на второ място от общо 9 отбора от страната, но спечелиха златни медали за презентацията на изработените от тях мебели.

    По време на изращането се състоя и ритуала по предаване знамето на училището от 12-класниците на знаменосците от по-следващия випуск.

    С традиционното отброяване на изминалите ученически години от 1 до 12 абитуриентите показаха готовност да вървят напред в новите си поприща.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      .
      .
      2 0
      18:43, 15 май 2019
      Ейй това къдравото ебаси бонбона
    Последни новини