От х:

Днес в x:

Патронен празник и изпращане на шампиони в Спортното

    Спортното училище в Хасково с двоен празник днес. СУ “Стефан Караджа” отбеляза патронен празник и изпрати своите абитуриенти. Тържеството бе в двора на училището, където се събраха 38 абитуриенти. За дванайсетокласниците, учители, родители, приятели беше подготвена празнична програма. В нея имаше фолклорни изпълнения, музика и награди.

    Празникът в Спортното училище уважиха зам.-областният управител д-р Стефка Здравкова, представителят на Министерството на физическото възпитание и спорта Янко Йорданов, президентката на хандбален клуб "Хасково" Мариана Стаматова, младши експертът в община Хасково Деян Александров.

    Директорката на школото Силвия Тенчева награди зрелостници с изяви в спорта и в училище. Тя подчерта, че през учебната година възпитаниците на училището за спечелили около 60 медала от световни, европейски и републикански първенства. Постигнатите резултати допринасят Спортното училище в Хасково да е едно от водещите в страната, каза Тенчева.

    В знак на благодарност младите спортисти връчиха подарък на ръководството на училището, откъдето им пожелаха много бъдещи успехи.

    По време на тържеството бяха връчени и индивидуални награди от ръководствата на местните школи - от спортния клуб по вдигане на тежести "Бяла мечка, от хандбален клуб "Хасково" и от клуба по борба "Ангел войвода".

    Беше произнесено и слово за патрона на училището.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини