От х:

Днес в x:

"Бригада" втори на турнира "Децата и футболът"

ФК "Хасково 1924" с треньор Емил Ангелов-Бабангида спечели футболния турнир "Децата и футболът", провел се вчера на стадион "Хасково". Шампионската купа връчи кметът на Хасково Добри Беливанов.
На второ място в надпреварата останаха футболистите на „Бригада“ (Димитровград), трети са „Свиленград 1921“. В крайното класиране следват "Харманли 04", АФК "Хасково", "Слънце", "Димитровград 1947" и "Асти-АБ".

Всички деца получиха екипировка, футболни топки и флагчета за участието си. Отличени бяха и индивидуални състезатели. Най-добър играч е Ернан Ангелов от тима на победителите, който бе избран и за най-добър полузащитник. Голмайстор в турнира е Веселин Попов от "Свиленград 1921". Най-добър защитник е Иван Велчев от "Бригада", а съотборникът му Велизар Пеев е най-полезен състезател. Най-добър вратар е Иван Мартинов от "Харманли 04", а съотборникът му Георги Пенчев е определен за най-добър нападател. Най-техничен състезател е Стивън Чолаков от АФК "Хасково".

Турнирът за деца е организиран от Българския футболен съюз и Асоциацията на българските футболисти със съдействието на община Хасково. Кметът на областния град Добри Беливанов получи награда от БФС и АБФ за изключителен принос за организацията на турнира, който е част от националната програма на Министерството на младежта и спорта „Децата и футболът“.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини