От х:

Днес в x:

8-годишен подкара нерегистриран мотопед и блъсна 4-годишно

8-годишно момче подкара нерегистриран мотопед и блъсна 4-годишно момиче, играещо на площада в хасковското село Клокотница. Инцидентът стана в събота, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Пострадалото дете е с охлузна рана на лицето, без опасност за живота. Съставен е акт. Мотопедът е иззет с протокол.

76-годишен велосипедист е пострадал леко в друга катастрофа в същия ден сутринта. Инцидентът е станал на кръстовището между улиците „Ханска“ и „Янко Сакъзов“ в Харманли. Колоездачът се движил неправилно в лява пътна лента, предназначена за насрещно движение. Навлязъл е в кръговото кръстовище и е блъснат от лек автомобил Фолксваген, шофиран от 30-годишен мъж. От удара, старецът е с комоцио, травма на главата и гръден кош. Настанен е за наблюдение в МБАЛ-Харманли, без опасност за живота.

Несъобразена с пътните условия скорост е довела до пътно произшествие предишния ден на “Марица“. Катастрофата станала между влекач с полуремарке Мерцедес, управляван от 63-годишен турски водач и товарен автомобил Мерцедес, шофиран от 41-годишен мъж от Берковица. Турският водач е шофирал с несъобразена скорост и при разминаване със спрения в аварийната лента автомобил е загубил контрол и го е ударил. От удара са пострадали пътуващите в българската кола пътнички от Берковица: 41-годишна жена – с натъртвания по тялото и жена на 40 г. – с контузна рана на главата. Съставен е акт.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ва
    Васил
    6 -2
    12:41, 13 май 2019
    А кмета мъртво пиян стоял и гледал
  • 2
    Ер
    Еро
    2 0
    14:41, 13 май 2019
    И после защо деца раждат деца!
Последни новини