От х:

Днес в x:

Антъни Хопкинс е ментор на професионален убиец в мрачния трилър "Виртуозо"

Не е лесно да си професионален убиец. Особено когато не знаеш кой точно е мишената на последната ти поръчка. Ансън Маунт („Директен полет“) ще изпълнява главната роля в трилъра „Virtuoso“, в който негови партньори ще са Антъни Хопкинс и Аби Корниш.

Ник Стаглиано („Флорентинецът“) ще е режисьор и продуцент на филма, освен това работи по сценария, чиято първа версия е написана от Джеймс С. Уолф.

Историята е за самотния убиец Виртуозо (Маунт), който трябва да изпълни поредната мокра поръчка, за да покрие дълг към своя ментор (Хопкинс).

За разлика от другите му задачи, този път информацията, с която Виртуозо разполага, е прекалено оскъдна. Той не знае нито името на своята жертва, нито има нейна снимка. Единствено знае, че човекът, който трябва да убие, ще вечеря в западнало провинциално градче в 17 ч.

Когато пристига на мястото, убиецът попада на няколко потенциални жертви, сред които е и местния шериф. Виртуозо трябва бързо да реши кого да убие, като е възможно това да е и загадъчна сервитьорка (Корниш). Всъщност тя може и да не е неговата мишена, но толкова много го разсейва, че като нищо ще провали мисията му и това може да му струва живота.

Хопкинс споделя, че много харесва мрачните трилъри и е чакал цели три години да намери време да се снима в този филм. Снимките му вече започнаха, а правата за разпространение ще бъдат договаряни на фестивала в Кан.

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини