От х:

Днес в x:

Баскетболистките от хасковската ПМГ ще спорят за трофея в Ученическите игри

    Хасково е домакин на държавните финали на Ученическото първенство по баскетбол за девойки 11-12 клас. Днес в спортна зала "Дружба" започнаха първите срещи.

    В надпреварата участват 10 тима от училища в страната. Гимназистите са стигнали до последния етап на първенството, побеждавайки в другите кръгове - общински, областен и зонален. В състезанието участва девическият отбор от хасковската ПМГ "Акад. Боян. Петканчин", който ще спори за трофея. В състава влизат Тони Ченгелова, Сара Димитрова, Калина Ленкова, Маргарита Политова, Стефка Бакърджиева, Селин Бакалова, Мариела Чилокова, Ивана Ангелова и Катрин Кръстева. Тимът е ръководен от учителите им по физическо възпитание и спорт в гимназията Иво Конгалов и Невена Тонева. Първият мач за хасковлийки започва в 13 часа днес.

    Официалното откриване на Ученическото първенство е от 17 часа днес. Срещите продължават и в следващите дни. Най-добрите състави ще бъдат определени в неделя. В 9 часа на 12 май е съревнованието за 5-то и 6-то място. В 9:30 часа същия ден е двубоят за 3-то и 4-то място, а в 12 часа започва битката за 1-во и 2-ро място.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ха
      хасковлийка
      1 0
      13:03, 9 май 2019
      Много е хубаво да има подобни прояви в Хасково, но да настаним гостите( деца )11-12 клас в мизерията на *********** на Раковска е меко казано срамно! Без елементарни хигиенни неща като хавлии, работещи тоалетни 4 дни!
    Последни новини