От х:

Днес в x:

Южнокорейски екшън на фестивала в Кан. Силвестър Сталоун продуцира холивудския му римейк

Южнокорейският филм „The Gangster, The Cop, The Devil“ тепърва ще има своята премиера в рамките на тазгодишния фестивал в Кан, но вече е ясно, че ще се сдобие с холивудски римейк. Сред феновете му е Силвестър Сталоун, чиято компания Balboa Productions ще е сред продуцентите на новата версия.

Сред продуцентите са още Брейдън Афтъргуд, изпълнителен продуцент на „Дивата река“ с Джеръми Ренър и един от създателите на Balboa Productions, Чан Уон-сок от BA Entertainment и екшън звездата Дон Лий, който изпълнява главната роля в оригинала.

Лий ще играе ролята на престъпен бос и в римейка. Преди да се превърне в една от звездите на киното в Южна Корея, 48-годишният актьор работи като треньор на американски състезатели по смесени бойни изкуства като Марк Колеман и Кевин Рандълман.

Във филма Лий е в ролята на гангстер, който по чудо оцелява след смъртоносната атака на сериен убиец. Той заформя нетипично партньорство с ченге (Лий Му-йеол), за да му помогне да залови убиеца (Ким Сеонг-ги).

Режисьор на впечатляващия трилър е Лий Вон-тай. „The Gangster, The Cop, The Devil“ ще бъде показан в Кан като част от програмата от среднощни прожекции. Той ще тръгне по кината в Южна Корея от 15 май, като след това е закупен за излъчване в 104 страни. Сред тях са САЩ, Канада, Австралия, Китай, Франция, Германия и Индия.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини