От х:

Днес в x:

"Отмъстителите: Краят" идва предпремиерно в Хасково

"Отмъстителите: Краят" излиза на голения екран скоро. Премиерата е на 26 април. Но в Хаксово ще можем разберем как завършват епичните битки на супергероите ден по-рано.

На 25 април от 20 часа в кино "Парадизо" предпремиерно ще бъде прожектиран "Отмъстителите: Краят" .

Очаква се във този филм на Марвел да приключат сюжетните линии от 21 филма до момента, и кината по света се подготвят за рекорди през уикенда. Някои очакват да бие "Аватар". Има всякакви гадания и предсказания какво ще се случи.

От последния трейлър на филма разбрахме, че Тони Старк, който, както знаем, е в космоса, се потапя в спомени, докато кислородът му привършва. Той се връща към началото, когато е затворен в пещера и създава първият костюм на Железния човек. 

Супергероите са с нови костюми - бели с червени и черни окраски.Тони Старк  е успял да оцелее заедно с Небюла. Капитан Марвел, Капитан Америка, Наташа Романов и останалите ще се опитат да се възползват от някакъв малък шанс, но не е ясно за какво става дума от трейлъра. Вече е ясно, че с този филм Marvel ще сложат край на сагата за камъните на безкрайността. Какво ще се случи с Уанда, Вижън, Черната пантера, Бъки и останалите супергерои, които намериха смъртта си в "Отмъстителите: Война без край"? 

Яростните битки са към края. какъв ще бъде той? 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини