От х:

Днес в x:

Хасковлия карал мотор без табела и с отнета книжка, задържаха водач с дрога

Петима водачи са заловени в нарушение на Закона за движение по пътищата, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Неправоспособен 48-годишен водач е спипан от полицаите да управлява мотопед в града без регистрационна табела. Хасковлията е с отнета със съдебен акт шофьорска книжка. По случая е заведено бързо производство в Районното управление в Хасково.

Без регистрационна табела е шофирал мотопед и 32-годишен хасковлия в димитровградското село Крепост.

В стамболовското село Жълти бряг е установен в нарушение и 53-годишен жител на село Долно Черковище. Той е хванат с Фолксваген с регистрационни табели, отговарящи на друг автомобил.

Още един водач на 26 години е задържан в управлението. Снощи в 22,50 часа на улица „Добруджа“ е заловен от автопатрула да шофира мотопед, нерегистриран по надлежния ред и с табела на друго превозно средство. При проверката в него е открита сгъвка „пико“, предадена е с протокол.

Последното бързо производство е срещу 18-годишен водач, управлявал лек автомобил Фолксваген на улица „Княз Дондуков“ в областния град. Неправоспособното момче шофирало в срок на влязло в сила наказателно постановление за същото нарушение. Задържан е до 24 часа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини