От х:

Днес в x:

Ден на отворените врати в ПГ по туризъм

Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” – гр. Кърджали за пореден път  отвори своите врати и  представи пред кандидат-гимназистите, проявили интерес за участие в инициативата,професиите, по които училището извършва обучение, а именно- „Готвач”, Хотелиер”, „Хлебар-сладкар”.

          Гостите от  ОУ „ Св. Климент Охридски” – гр. Кърджали, от ОУ „Максим Горки” – с.Чифлик, от ОУ „Св. св. Кирил и Методий” – с. Глухаримаха възможност да разгледат специализираните учебни кабинети и работилници по съответните професии,както и съвместно с възпитаниците на гимназията да  приготвят кулинарни  асортименти за кетърингови  мероприятия,кифлички с шоколад и различни видове бисквити.В новият и модернизиран учебен ресторант  те  с особен интерес наблюдаваха и приготвянето на различни видове коктейли.

Седмокласниците с голяма наслададегустираха  приготвените от тях кулинарни, хлебни и сладкарски изделия и коктейлни напитки.

Ръководството на ПГ по туризъм пожела на кандидат-гимназистите да се представят  успешно на националното външно оценяване и да направят  правилен избор за своето продължаващо обучение.

Това съобщиха от ръководството на гимназията.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини