От х:

Днес в x:

Патрулка катастрофира на кръстовището до църквата "Св.Георги Победоносец"

Изображение 1 от 5

    Патрулка катастрофира на кръстовището на улиците "Отец Паисий" и "Екзарх Йосиф" до храма "Св.Георги Победоносец". Колата на полицията се удари в черно ауди. При удара е смачкана предницата на патрулката, както и страничните врати на аудито. На мястото на катастрофата пристигнаха още две полицейски коли. Мястото бе отцепено. Засилено бе приствието на униформени. Те отказаха коментар за инцидента като ни насочика към Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.
    Според водача на аудито, той се е движел по главния път т.е.по ул."Екзарх Йосиф" и е бил ударен странично от изскочила от "Отец Паисий" патрулка.
     Свидетели твърдят, че полицейската кола е била със спуснат светлинен сигнал, но без включен звуков. Преди кръстовището тя е заобиколила спрял автомобил и се е включила в главния път, като е ударила аудито странично.
     Служителите на реда провериха шофьора на аудито за алкохол и дрога. Проверени бяха и документите на колата му.
     Потърсихме Регионалния пресцентър на Областната дирекция на МВР за официално становище за инцидента. От там обещаха подробна информация след като случая бъде обработен.По първоначални данни патрулката се е отзовала на спешно повикване на телефон 112.Тя е била със включени светлинен и звуков сигнал.Инцидентът е станал в 14,25 ч.Колата се е ударила с предницата си в аудито. В момента се изяснява кой от водачите е виновен. Очаква се виновният да получи акт за административно нарушение. По случая все още се работи.
    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Gh
      Ghff
      0 0
      15:34, 18 апр 2019
      ЗвЪков сигнал...
    • 2
      Им
      Името
      1 -2
      15:56, 18 апр 2019
      Патрулката не е била с включени сигнали нито звукови нито светещи
    Последни новини