От х:

Днес в x:

Двама загинаха и един с опасност за живота при катастрофа на магистралата

Двама души загинаха и един е с опасност за живота при катастрофа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Инцидентът е станал снощи в 19 часа на магистрала “Марица“. 48-годишният турски водач на лек автомобил „Рено“ се е движил с несъобразена скорост с атмосферните условия и мократа настилка в посока от граничния пункт "Капитан Петко войвода" към София. Шофьорът е загубил контрол и се е ударил в предпазна мантинела, след което колата се е обърнала в крайпътна нива.

От удара на място е загинал возещият се в колата 41-годишен мъж от Турция. В свиленградската болница са откарани за лечение водачът и пътник на 39 г., като последният по-късно е починал в болницата. Водачът е с фрактура на три ребра и опасност за живота. Взета му е кръвна проба. Образувано е досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Бъ
    бъзззз
    16 -15
    10:07, 10 апр 2019
    Ако влезеш в Полицията - пълно със служители.
    На магистралата - много рядко се мяркат.
    После ревем от катастрофи.
    • 00
      001
      48 -7
      10:30, 10 апр 2019
      Полицаите не са ангели които да бдят над вас!!!!!Научете се да спазвате закона и да се съобразявате с пътната обстановка!!!!!На вас все някой ви е виновен!!!!!!
    • +-
      +-
      25 -5
      10:39, 10 апр 2019
      Многократно е доказано, че силният контрол много подпомага спазването на закона.
      Пък Вие пак си призовавайте към спазване. Няма да се получи с призиви. Доказано е многократно и на много места по света.
  • 2
    Ке
    Кенанец
    20 -4
    11:19, 10 апр 2019
    Много ревете като изкарат триногата,защо постоянно проверяват и т.н.после пак те виновни,що не Ви санкционират.Разбрахме вече кой плюе полицаите по тези сайтове,които трябва да бъдат забранени,най-големите нарушители като този боклук Димо Янев
Последни новини