От х:

Днес в x:

11 медала за "Компас" от състезанието Купа "Средна гора" по спортно ориентиране

    11 медала спечелиха състезателите на хасковския клуб "Компас 1994" от надпреварата за Купа "Сърнена гора" Стара Загора. В състезанието през уикенда бяха включени два старта - среда и дълга дистанции в селата Богомилово и Борилово, разположени в полите на Средна гора, съобщиха от хасковския тим.

    Хасковският клуб "Компас 1994" се представи с 12 състезатели в двудневната надпревара с трудни и разнообразни трасета. Равносметката е 5 златни, 3 сребърни и 3 бронзови отличия за ориентировачите от Хасково. С по два златни медала са Ванеса Бачварова в групата на 12-годишните момичета и Димитър Йорданов при 16-годишните момчета. И двамата са ученици от Математическата гимназия, което потвърждава определението за ориентирането, че е спорт по интелекта и физиката, поясни президентът и треньор в клуба Тодор Стратиев. Другите призьори са Даниел Йорданов, който е едва 9-годишен, а победи батковците в класа на 12-годишните и спечели бронз и сребро, Дияна Янева е с бронз при 14-годишните момичета, Николай Попов с 2 отличия - злато и сребро, а Делчо Йорданов е с бронз при 40-годишните.

    В 10-ките попаднаха Александра Тенева и Христина Дюлгерова при 12-годишните, Димчо Фарталев при 14-годишните и Николай Стилев при 50-годишните. Всички те помогнаха за спечелването на купата за трето място отборно.

    В състезанието се включиха 200 състезатели от 24 клуба от страната.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ja
      Jack Bauer
      1 0
      15:46, 8 апр 2019
      Браво!!! Много здраве и успехи пожелавам. ;)
    Последни новини