От х:

Днес в x:

Тодор Топалов оглави структурата на „Да, България“ в Хасково

    Димитровградчанин ще ръководи местната структура на партия “Да, България“ в Хасково, трима души са в Изпълнителния съвет. На учредително събрание тази вечер в областния град за  председател беше избран Тодор Топалов. Той е възпитаник на Димитовградската езикова гимназия и на УНСС в специалност „икономика и транспорт“. Понастоящем ръководи частен бизнес.

    Първата цел на структурата е участие в подготовката за изборите за Европейски парламент, посочи председателят на “Да, България“ в Хасково. Предстои и приоритетното набелязване на местни проблеми, върху които също ще се реагира, коментира Тодор Топалов.

    На учредителното събрание в Хасково не присъства лидерът на партията -бившият правосъден министър Христо Иванов, но за да подкрепят структурирането на местните си последователи дойдоха някои от основните му саратници.

    По повод горещата политическа тема от днес-напускането на Цветан Цветанов от всички позиции, които той заема в парламента, Ивайло Мирчев, който е член на Изпълнителния съвет на „Да, България“,  коментира, че позицията му е половинчата и той трябва да се оттегли и от поста си на заместник-председател на ГЕРБ. „Цветанов няма моралното право да остава начело на партията. Въпреки, че напусна парламента, не е поета политическата отговорност от негова страна. Той трябва да отстъпи от всички свои постове. В противен случай щетите ще са тежки и ще повлияят и на ГЕРБ, и на българското общество“, посочи той.

    „Лично аз смятам, че нещата няма да останат така и Цветанов ще трябва да се оттегли и от партийния си пост“, коментира Пламен Даракчиев и прогнозира, че след скандала, който доби популярност като „апартаментгейт“ може да се очакват предсрочни парламентарни избори на есен.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Ci
      citizen
      30 -7
      19:58, 27 мар 2019
      Смешници.
    • 2
      Xy
      XYZ
      28 -5
      20:25, 27 мар 2019
      Ако бяха вкарали още 2-3-4 стола и в залата щеше да присъства целокупната им членска маса.
    • 3
      Ja
      Jack Bauer
      12 -2
      22:23, 27 мар 2019
      да България, с е-м-и-л д-ж-а-с-и-м? Разпускай...
    • 4
      Ер
      Еро
      12 -3
      23:00, 27 мар 2019
      Този с очилата брадясалия, мустаците му пожълтяли като че ги е намазал с катран и свинска мас. Явно от саклет ще да е изпил много тютюн. Русото маце е рекламното им лице с минюжуп е, защото сеирджиите са насядали отпреде, а женските им партийки отзад си хортуват и чатят във фейса! Русата хубавица си носи фотоапарат за да я снимат и пускат на фейса„
      И понеже Христо Иванов не ги бръсни за сливи и не дойде на сбирката през цялото време се хортуваше за Цецовите апартаменти.
    • 5
      65
      65656565
      9 -3
      09:57, 28 мар 2019
      Ще се спира бизнеса с дърва на някои ми се струва!!!!
    • 6
      Ха
      Хасковлия
      10 -4
      10:52, 28 мар 2019
      Тези борсуци, не стават за нищо, каква политика да хващат гората най добре
    • 7
      Хи
      хихихи
      3 0
      06:41, 29 мар 2019
      От 4 трима са от Димитровград. Значи тая партийка в Хасково има 1 ЧЛЕН, увиснал.
    • 8
      Фи
      Фигдй
      3 0
      11:22, 29 мар 2019
      Само глупаци събрани, сган, тези най-отпред с оформените брадички даже са турци, да отиват направо в дпс или дост
    Последни новини