От х:

Днес в x:

11-годишният Димитър Самаров с плакет „Асеновград”

Изображение 1 от 3

    Димитър Самаров, момчето представило се отлично на първия изпит в Университета „SOFT – UNI“ - София, бе удостоен днес с плакет „Асеновград”. Както стана известно, въпреки крехката си възраст, Митко бе приет за студент – дистанционно обучение. Почетният знак му бе връчен лично днес от кмета Емил Караиванов, в присъствието на гордите родители на младия талант. Градоначалникът сподели, че е възхитен от интелекта и постиженията на Димитър, пожела му успехът да го следва във всяка стъпка и да продължава напред с увереност и желание за развитие.

    Преди броени дни Митко Самаров, който е ученик в 5А клас на СУ „Свети княз Борис I”, положи успешно първия си изпит в Университета по софтуерно образование. Вследствие на страхотното му представяне, учебното заведение предложи на Митко пълна стипендия, благодарение на която той ще се обучава напълно безплатно.

    Родители, близки и приятели са изключително горди от постиженията на най-младия студент в България, а в социалната мрежа новините за него събират хиляди харесвания. „Асеновград се гордее с него, а Общината трябва да подкрепя младите таланти и те да знаят, че могат да разчитат на нас”, сподели пред родителите кметът Караиванов.

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини