От х:

Днес в x:

8 °C

„Възраждане“ ще се бори на местните избори, предстои определяне на лидер в Хасково

    Партия „Възраждане“ вече повече от 10 месеца е без лидер в Хасково. Такъв предстои да бъде избран най-късно до средата на април, заяви председателят на политическата организация Костадин Костадинов. Той дойде в областния град за отворена среща с граждани, която е част от националната им обиколка, продължаваща вече една година. Ръководството на партията цели да обиколи всички общини на страната.

    Последно ръководният пост на „Възраждане“ в Хасково заемаше общинският съветник Светослава Стоянова. Тя обаче бе освободена заради различия в идеологическите виждания, припомни Костадинов. Допълни, че в областния град има 71 членове на партията, но броят им продължава да расте. Той заяви, че е рано да се говори за листи и кандидатури за местния вот.

    Костадинов заяви, че амбициите на партията са на национално ниво. „На местно ниво е да провеждаме същата политика, каквато провеждаме на национално ниво, тоест организацията ни тук да се превърне в един проводник на мнението на гражданите“, заяви Костадинов. Той беше категоричен, че е скъсана връзката между гражданите и техните представители – общински съветници и депутати. „Вместо избраниците да се страхуват от избирателите си, при нас е обратното – избирателите се чувстват заложници на избраниците си. Нашата цел на „Възраждане“ е да пречупим този модел. Да върнем властта на народа“, заяви Костадинов.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (15)

    • 1
      Бя
      Бях там
      38 -8
      19:13, 18 мар 2019
      Ех Костадинов, като преброих колко изменници на бившите си партии се борят за сърцето ти,, спукана е работата.
      • 🇧🇬
        🇧🇬
        42 -36
        20:46, 18 мар 2019
         Руските изроди пускат в българския политически покер своя последен коз - Костадин Костадинов-т.нар Костя Копейкин.............. . Употребиха
        Волен Сидеров, Орешарски,Нинова, Радев, ******, Сл Трифонов и видяха, че простонаселението кълве като шаран на всякаква стръв, даже и на бастуни и са твърдо уверени, че ще управляват вовеки България..... На местно ниво употребяват бивши величия и корумпирани-компрометира ни кметове (както е в Хасково чрез Георги Иванов)..... Искат да управляват, да крадат, да издевателстват, да дърпат родината назад, надолу и на изток...... Те са като хлебарките: лакоми, нагли и дрисливи..... Каквото могат да изядат го опоскват.... Каквото не могат, го одрискват та и другите да не могат да го докоснат... ГНУСНИ МЪРШИ И ПАРАЗИТИ!!!!
    • 2
      Pa
      Patriot
      37 -17
      19:46, 18 мар 2019
      Костя Копейкин класически безродник и фашист.
    • 3
      За
      Запознат
      38 -10
      20:01, 18 мар 2019
      Абе хора вие наистина ли си вярвате? Или субсидията е важна ?
    • 4
      Го
      Гост
      41 -17
      20:29, 18 мар 2019
      Как мислите,че ще вземете гласове като се снимате с бившия кмет. Който беше съден и осъден за разрушаването на затвора. А за още много неща се отърва. Който беше смачкан на последните си избори с 3 пъти по малко гласове от тогава непознатият Беливанов.
      • Гр
        гражданин
        26 -18
        22:32, 18 мар 2019
        Гостенино много си прост,на предните избори и бай Ганьо да беше се кандидатирал щеше да ги спечели, защото хасковлии искаха промяна за която не бяха подготвени. Но сега осъзнаха, че Г. Иванов беше мазохист и от никого не го беше страх, напротив софиянци ги беше страх от него. А сега я се замисли трезво ако можеш, защо го осъдиха? Очевадно е - защото с присъда не може да се кандидатира за кмет. Толкова ги е страх, че прибягнаха до присъда.
        PS Не харесвам Д. Беливанов, а ни най малко Г. Иванов!!!
      • Си
        Симпатяга
        22 -7
        08:54, 19 мар 2019
        Щом се обиждаш на кмет значи и ти си бил на хранилка. не се обяснявай кой харесваш и кой не, ясен си
    • 5
      Ко
      Кольо
      23 -4
      23:06, 18 мар 2019
      Същите речи, тези и постолати като един друг печално известен политик. Една школа ли са завършили, един учител ли ги е учил? За съжаление не успя Коцето да спечели доверието ми, каза много истини, но прокара и много задни мисли между тях. Не може да искаш Коце хората дето едвам свързват двата края да ти са застъпници без пари , да ти движат административно и организационно партията , а ти да се хвалиш с големи дарения че правиш. Най-добре си върни старото ръководство, прегърнете си се с Гошо поне да се знае що за партия сте.
    • 6
      Ке
      кенанския лъв
      25 -4
      00:31, 19 мар 2019
      В коя механа са се навряли и дават пресконференция върху разпънат мисал? Много увличащо и сънотоворно ще да говорят, защото на задните редове се виждат позаспали физономии на чакащите почерпка.
    • 7
      Още едно разклонение на БСП,което има за цел да отклони гласове на неорентирани гласоподаватели. Една анти-българска партия спонсорирана с руски пари. И кой се е съюзил с тази партия? Оставам на вас да разберете за да си баправите сметка какво представляват..
    • 8
      Ке
      Кенанския Маймун
      3 -8
      10:42, 19 мар 2019
      Значи какво е казвал Хенри Форд : "Аз давам висок... Виж коментара
    • 9
      Ki
      KIN
      15 -1
      10:44, 19 мар 2019
      Защо се занимавате с Г.Иванов.Негова си е отговорността къде членува.Важното Е да прочетете ДОСИЕТАТА на основателите на тази партия или организация "Възраждане".Бивши доносници - щатни,нещатни и т.н.
    • 10
      Вя
      Вяра
      6 -2
      11:25, 19 мар 2019
      Почва да става ясно.
    • 11
      Ра
      Рачко пръдлето
      7 -10
      12:21, 19 мар 2019
      Аз пък винаги гласувам за Герба щото е пълна анархия краде се кой както си иска и дюнята е много харна
    • 12
      Ча
      Чандро Ла Бозе
      8 -1
      12:36, 19 мар 2019
      Баламите никога не свършват. Само за сведение - Седял един с въдица на моста пред пощата НА АСКОВСКАТА РЯКА и се правел на рибар. Минава един "тарикат" покрай него и пита кълве ли? Рибарят мълчи. Абе кажи нещо колко шарана хвана? настоява тарикатът. Рибарят вика "Дай пет лева и ще ти отворя капака на кошчето да видиш". Тарикатът умира от любопитство , извадил пет лева и му ги дал. Рибарят отворил кошчето , а вътре на дъното осем петолевки, рибарят казал на тариката - "досега бяхте осем с тебе стават девет". НАПРЕД ТЪПО СТАДО ДА ИЗБЕРЕМЕ ПОРЕДНИТЕ КОИТО ЩЕ НИ Е... Т В ГЪ..., ПАРДОН МЪДРО ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ.

    Още новини

    Последни новини