От х:

Днес в x:

9 °C

Търсят войници и матроси с информационна кампания в Хасково

Национална информационна кампания за популяризиране на военната професия на Министерството на отбраната „Бъди войник“ ще се проведе в Хасково в четвъртък. Домакини на събитието са 31 механизиран батальон, Военно окръжие Хасково и Военен клуб Хасково, съобщиха от местното поделение 52 740.

На 21 март 2019 г. в 16 часа пред Бизнес центъра в града ще бъдат представени образци военна техника, въоръжение и оборудване на Сухопътните войски. На откриването на показа ще присъства командирът на 2 механизирана бригада бригаден генерал Костадин Кузмов, който съвместно с командирът на 31 механизиран батальон майор Светослав Годинов ще даде кратък брифинг пред представителите на медиите.

Пред Бизнес центъра ще бъде разкрита и Информационна борса за набиране на войници и матроси за Българската армия, където всеки ще може да получи информация за условията за кандидатстване за военна служба, професиите в Сухопътните войски, Военновъздушните и Военноморските сили, Силите за специални операции, Националната гвардейска част и Служба „Военна полиция“. На място ще може да се запознае и с предимствата на професия „войник“, както и с възможностите за личностно и професионално развитие във Въоръжените сили на България.

В 18:30 часа в зала „Недялка Симеонова“ ще започне концерт на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили и Гвардейския представителен духов оркестър. Със свои изпълнения ще участват фолклорен танцов ансамбъл „Златна Тракия”, клуб по спортни танци „Гранд”, Мажоретен състав „Хасково”. Входът за концерта е свободен.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Al
    Alpha
    15 0
    17:33, 18 мар 2019
    Никога повече.
  • 2
    Не
    Не
    14 0
    18:31, 18 мар 2019
    Ще намерят , ама друг път !
Последни новини